Roladin

ROLADIN Bakery & Cafe geopend in Westfield Mall of The NL

Voor het eerst na 13 jaar heeft THE ENTOURAGE GROUP een locatie buiten Amsterdam geopend. Met ROLADIN Bakery & Cafe doorkruist THE ENTOURAGE GROUP van Yossi Eliyahoo en Liran Wizman en CEO Stephanie Pearson, het land en voegt hiermee een high-end patisserie en drank concept in Westfield Mall of The Netherlands in Leidschendam toe.

ROLADIN Bakery & Cafe

De karakteristieke 360-graden bar fungeert als middelpunt op het Eet Theater waar de verschillende patisserie en delicatessen tot leven komen in een open keuken. Wanneer de dag plaats maakt voor de avond transformeert de bar tot een bruisende en levendige plek waarbij de displays zich vullen met diverse bar bites gecombineerd met passende aperitivo’s, cocktails en een ruim assortiment aan spirits. ROLADIN is een plek voor een kop koffie met of zonder ontbijt, een toegankelijke lunch, een vroege of late snack of after work drinks met bijzondere cocktails.

Lees hier een reportage over Westfield Mall of The Netherlands

ROLADIN Bakery & Cafe

Het menu

ROLADIN Bakery & Cafe, is een high-end maar casual patisserie met een internationaal charisma. Vanaf het eerste kopje koffie tot de laatste cocktail; ROLADIN is een all-day en full-service concept. Het diverse menu is een verzameling van croissants, donuts en verschillende huisgemaakte babkas en sandwiches. Op ieder uur van de dag lest het drankmenu de dorst met fruitsappen, koffie blends, selectie spirits, een wijnmenu en cocktails.

Westfield Mall of The Netherlands genomineerd voor de Entree Awards

ROLADIN Bakery & Cafe

Design

De bar van ROLADIN Bakery & Café is het centrale element van het ‘Eettheater’ in The Westfield Mall of The Netherlands. Interieurarhitect Pieter Kool was verantwoordelijk voor de merk identiteit. Bezoekers kunnen plaats nemen aan de bar en bestellen uit de lange glazen vitrines.

Het monolithische design is gemaakt van onbehandeld warmgewalst staal en constrasteert met de weelderige omgeving. De rondgebogen vormen en de verlichte, zwevende ringen refereren naar de minimalistische glamour van de jaren-50’, Miami Beach drive-inn restaurants.

Bij ROLADIN Bakery & Café is duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt geweest. Door de gehele bar is één materiaal gekozen, zonder chemische of verontreinigende coatings. Hierdoor is de bar volledig te recyclen, zonder overblijvend afval.

Op de hoogte blijven van alle trends in de horeca? Meld je aan voor de nieuwsbrief!