Vrijdag 24 april om 20.00: Heineken e-pubquiz
Branchenieuws

Vrijdag 24 april om 20.00: Heineken e-pubquiz

Vanavond, vrijdag 24 april om 20.00 uur, wordt de eerste Heineken® e-Pub Quiz via Facebook en Youtube georganiseerd om het Help de Horeca-platform verder te ondersteunen. Tim Senders is de host van de avond. 18-plussers kunnen als team of individu meedoen en inschrijven is vanaf nu mogelijk.

Deelnemers kunnen voorafgaand aan de quiz hun favoriete horecazaak selecteren en maken kans op waardebonnen voor deze zaak ter waarde van €1000, €750, of €500. De waardebonnen kunnen verzilverd worden zodra de horeca weer open is. Heineken® verdubbelt vervolgens het gewonnen bedrag, de horecazaken van de pubquizwinnaars ontvangen dit als directe gift. 

 

Help de Horeca

Via het platform www.helpdehoreca.nl kunnen waardebonnen aangeschaft worden door iedereen die de horeca in Nederland een warm hart toedraagt. Deze waardebonnen helpen de ondernemers aan inkomsten, ook nu ze gesloten zijn of alleen voor afhaal en thuisbezorging operationeel zijn. Horecabezoekers kunnen de bonnen verzilveren zodra de cafés en restaurants hun deuren weer openen. De bonnen zijn in feite een vooruitbetaalde reservering. Zo kan iedereen hun favoriete café of restaurant door deze lastige tijd heen helpen. De teller staat inmiddels op zo'n €1,8 miljoen.