Inspectierapporten van de Nederlandse Voedsel- en WarenAutoriteit (NVWA) mogen best gepubliceerd worden.
Daarover discussiëren Schnitzel & Ossenhaas naar aanleiding van het plan om een stoplichtensysteem voor horecabedrijven in te voeren. Een zaak die slecht scoort krijgt rood, een zaak die goed scoort groen.
Vervolgens zouden consumenten online (ook mobiel) kunnen zien in welke categorie een horecabedrijf is ingedeeld. Een goed plan? Lees de volledige discussie tussen Schnitzel & Ossenhaas, verschenen in Horeca Entree 01 van 2012.
Nog niet geregistreerd (gratis) of ingelogd? Klik dan hier.
Breng daarna eventueel uw stem uit op de poll, rechts op deze website.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

