Bij het tijdelijke, volledige transparante L'invité le Restaurant is het telkens wisselende personeel steeds over te nemen.
Het Amsterdamse restaurant dat zondag 1 januari werd geopend, is een initiatief van L'invité Horeca Recruiters en Topkoks Werving & Selectie. De bedoeling is dat het een jaar geopend is.
Personeel
Elke maand krijgt een nieuwe maître van L'invité en een chef-kok van Topkoks de ruimte om zijn talent te etaleren. Alle medewerkers van het restaurant zijn over te nemen door horecabedrijven.
Voor de maître en de chef-kok kan dit aan het einde van elke maand, voor de bedieningsbrigade en koks telkens per direct.
Transparant
De bedrijfsvoering is volledig transparant en dagelijks te volgen op Twitter en Facebook. Daaronder de omzet, inkoop- & personeelskosten, het financiële eindresultaat en gastenbeoordelingen.
Producten
Verder werkt L'invité le Restaurant met eerlijke, duurzame producten, bij voorkeur biologische en streekproducten. Zo wordt er Amsterdams leidingwater geschonken (in 2006 getest als beste leidingwater van Europa).
Door te werken met één vast maandmenu en speciale dagaanbiedingen buiten de kaart, wil de chef verspilling met meer dan de helft reduceren.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

