Limburg zoekt haar beste, aanstormend kooktalent onder jongeren die een erkende horecaopleiding volgen.
De wedstrijd is een initiatief van Maastricht Culinair, dat jaarlijks Maastricht aan Tafel organiseert. In 2012 vindt dit culinaire evenement plaats van zondag 15 tot en met zondag 29 januari.
Hiervoor nog kan aanstormend kooktalent een gooi doen naar de titel Beste Aanstormend Kooktalent 2012 van Limburg. Deelnemers moeten een driegangenmenu voor 4 personen bedenken en bereiden. De inkoopkosten mogen maximaal 10 euro per couvert bedragen.
Geïnteresseerden kunnen zich tot en met woensdag 11 januari inschrijven.
De jury
De jury bestaat uit de volgende personen. Harrie Beaumont (voorzitter Maastricht Culinair), Guill van Lijf (oprichter Maastricht Culinair, voormalig directeur VVV Maastricht), Ben Wijering (chef/patron restaurant ’t Plenkske), Audrey Eussen (chef restaurant Beaumont), Jérôme Fleur (chef restaurant l’Etoile-Teaching Hotel Bethlehem/Hoge Hotelschool Maastricht) en Rob Hartmann (gastheer Thiessen Wijnkoopers).
De halve finale en finale vinden plaats op respectievelijk maandag 23 januari en maandag 13 februari 2012. De kookwedstrijd komt mede tot stand in samenwerking met Hoge Hotelschool Maastricht en Sligro Maastricht.
Afbeeldingsrechten: The Colour Kitchen.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

