AF&BM presenteert zaterdag 21 januari, op haar jaargala, haar glossy en maakt de F&B-Professional of the Year bekend.
Het eenmalige magazine biedt een kijkje in de vereniging voor f&b-eindverantwoordelijken. Mara Grimm (culinair journalist) schrijft in het blad over de lunchbeleving van de founding partners bij sterrestaurant Vinkeles. Lodewijk van der Grinten (directeur Koninklijke Horeca Nederland) kijkt terug op de eerste F&B Award. En Maarten Wessels (onder andere columnist Horeca Entree) geeft zijn eigen kijk op de f van food en de b van bediening.
Daarnaast onder meer een verslag van de culinaire citytrip naar het Noord-Italiaanse Trento en een fotoreportage van alle founding partners.
Overhandiging
Het eerste exemplaar wordt overhandigd aan Maarten Wessels (Horeca Entree), Frank Lindner (Hospitality Management) en Martine Zuil (Misset Horeca). Daarna wordt het toegestuurd aan alle AF&BM-leden, de founding partners en een groot deel van de vier- en vijfsterrenhotels in Nederland.
F&B-Professional
Verder vindt de bekendmaking plaats van de F&B-Professional of the Year. De donderdag voorafgaand aan het gala presenteren de 3 finalisten zich aan een jury bestaande uit Bob Schut (directeur SVH), Suzanne Zwaan (f&b-manager Papendal, winnaar 2011), hotelexpert Willem Reimers en Frank Lindner.
Het gala vindt dit jaar plaats in de Amsterdamse Koepelkerk. Michel Westerman, chef-kok van het Renaissance hotel en de Koepelkerk, zorgt met zijn team voor de culinaire invulling.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

