Horecaleerlingen van ROC's (niveau 4) kunnen zich weer aanmelden voor de wedstrijd Talent van de Toekomst.
De westrijd is een initiatief van Koppert Cress en vindt maandag 11 juni plaats bij het Miele Culinary Institute in Vianen. Ze is bedoeld om jonge talenten in de horeca te stimuleren om kwaliteit en continuïteit in de gastronomie te waarborgen.
Zwarte brigades
De wedstrijd vond vorig jaar voor het eerst plaats, maar toen alleen voor koks. Dit jaar doen ook zwarte brigades mee. In totaal gaan 32 teams het strijdperk in, waarvan elk team bestaat uit 3 personen.
Beoordeling
De koks nemen het op tegen de 3 winnende teams van vorig jaar (afbeelding). Alle worden beoordeeld op creativiteit, bereidingstechniek/-wijze (minimaal 4 kooktechnieken), cuisson, smaak en presentatie & opmaak.
De bedieningsteams worden beoordeeld op gastvrijheid, ontvangst, samenstelling menukaart (wijn-spijscombinaties) en het maken van een cocktailamuse.
Aanmelden
Per ROC (niveau 4) kan één team van 3 personen aangemeld worden. Het initiatief mag komen van de opleiding, maar ook van een leerling zelf. Voor de inschrijving geldt: vol is vol.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

