Leveranciers

Hubertus Vakschool heeft Top-KOOK-klas

De Hubertus Vakschool heeft de Top-KOOK-klas geïntroduceerd, waarvoor vakmensen masterclasses komen geven.

(Photo: DNY59, iStockphoto)

Het gaat daarbij om toppatissiers, -koks, -poeliers, -slagers en andere vakmensen uit de horeca- en bakkerijbranche. Elke maand kunnen leerlingen die extra verdieping willen zodoende een masterclass over een bepaald thema volgen.

Basisvaardigheden
Met initiatieven als de Top-KOOK-klas wil de Hubertus Vakschool in Amsterdam ervoor garant staan dat leerlingen de basisvaardigheden uit de klassieke keuken leren. Ook komen leerlingen zo in contact met de diversiteit en praktijk van de horeca- en bakkerijwereld.

Masterclasses
Oud-leerling Cor Jonk verzorgt woensdag 25 januari een masterclass wildbereiding. Daarvoor neemt hij 15 stuks wild & gevogelte mee die nog in de huid zitten. Andere masterclasses gaan bijvoorbeeld over patisserie, chocolaterie, moleculair koken en gastronomie.

---
Facebook-pagina Horeca Entree.   
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.