Leveranciers

Eerste lichting Cees Helder Academie

De Cees Helder Academie reikt maandag 19 maart aan haar allereerste lichting studenten het diploma uit.

(Photo: SVH)

De studenten ondernemen dan het examen voor gastronomisch ondernemer (zie onder), waar ze 2 jaar voor gestudeerd hebben. Het examen houdt in dat ze hun ondernemingsplan moeten verdedigen voor onder andere Cees Helder en Henk Werlemann (directeur MKB van de Rabobank).

Zelfstandig
Paul Fagel hielp de studenten een realistisch ondernemingsplan te maken en inzicht te verkrijgen in financiën, hrm en marketing. Alle kandidaten zijn inmiddels of worden binnenkort zelfstandig ondernemer.

De academie blijft de afgestudeerden ondersteunen met hun eigen onderneming.

Cees Helder Academie
De lessen van de Cees Helder Academie vinden plaats bij het ROC Mondriaan in Den Haag, Zadkine en het Albeda College in Rotterdam. De in 2012 gestarte opleiding richt zich helemaal op werknemers in de horeca die zelf een onderneming in de gastronomische (top)horeca willen beginnen.

In het eerste jaar van de opleiding ligt het accent op het nadenken over het concept van de toekomstige eigen onderneming, de bedrijfsformule en de verhouding tussen koken en serveren in relatie tot gasten en gastronomie.

In het tweede jaar ligt het accent op het managen en het tonen van ondernemerschap in relatie tot gasten en gastronomie.

Afbeelding
SVH Meesterkok Cees Helder (links) ontvangt de officiële HorecaHeldenspeld uit handen van SVH Meesterkok Mario Ridder.

---
Facebook-pagina Horeca Entree.   
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.