Bij Autotron Rosmalen is maandag 14 en dinsdag 15 november de derde editie van easyFairs' vakbeurs HORECA.
De afgelopen maanden gaf easyFairs steeds een tipje van de sluier over de horecabeurs. Zo is er dit jaar voor het eerst een (speciaal)bierenplein waar brouwers en distributeurs zich presenteren.
Zintuigen
Ook nieuw is De Proefcorner: een ontmoetingsplein waar bezoekers hun zintuigen kunnen laten prikkelen door de laatste innovaties en smaken in het voedingsaanbod.
Verder is er het het Horeca- en Kennisplein, waar bezoekers tips en adviezen krijgen over hoe als horecaprofessional succesvol te zijn in de huidige (horeca)markt.
Lezingen
Daarnaast geeft Bob Hutten een lezing over succesvol ondernemerschap en licht Van Spronsen & Partners toe hoe een onderneming samenwerkingsverbanden aan kan gaan met andere bedrijven om free publicity te creëren.
En koks Pim Haaksman en Jeroen van Oijen nemen de bezoekers mee op een culinaire ontdekkingstocht.
Radioverslag
Voor wie er dit jaar niet bij kan zijn: Omroep Brabant doet via de radio live verslag van HORECA 2011. Verslaggeefster Marieke Boerefijn gaat in gesprek met exposant en bezoeker om de sfeer over te brengen op de luisteraar.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

