Innovatie

SVH Meesterkoks geven masterclasses no waste

Diverse SVH Meesterkoks (met Michelinsterren) geven op de Horecava een aantal masterclasses met als thema no waste.

Dit is een initiatief van SVH. Het gaat om meesterkoks als Ron Blaauw (afbeelding) van het gelijknamige tweesterrenrestaurant in Amsterdam, Onno Kokmeijer van Ciel Bleu** in Amsterdam, Lucas Rive van De Bokkedoorns** in Overveen en Erik van Loo van Parkheuvel** in Rotterdam.

Onder leiding van de SVH Meesterkoks bereiden de deelnemers dan een gerecht waarbij ze worden uitgedaagd om het gerecht van de chef zo dicht mogelijk te benaderen.

Kans maken
Eenieder kan kans maken op een plaats in een SVH Masterclass door een e-mail te sturen naar info@svh.nl onder vermelding van 'SVH Masterclass'. Data en tijden staan hier.

Afbeeldingsrechten: Unieboek Het Spectrum.

---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.