Bij de opening van het vernieuwde Silhouet & La Locanda wordt een bruidsjurk onthuld die gemaakt is van 25.941 stukjes pasta.
Silhouet & Laconda in Heiloo staat voor Silhouet Binnenhuisarchitectuur en restaurant La Locanda. Ze openen hun vernieuwde concept op donderdag 1 december.
Bruidsjurk
Mary Borsato is een goede vriendin van Silhouet & La Locanda. Speciaal voor de heropening heeft ze daarom een nog nooit vertoonde bruidsjurk van pasta ontworpen, tevens gemaakt met een Italiaanse snit. De rok van de bruidsjurk bestaat uit 20.310 stukjes pasta.
De slierten aan de jurk hebben – wanneer aan een lint geregen – een lengte van 750 meter en de diameter van de rok telt 3 meter. De jurk is een voorproefje van de bruidsshows die Mary Borsato in samenwerking met Silhouet & La Locanda gaat geven in hun nieuwe zaak.
Bekijk de sneakpreview over de bruidsjurk.
Silhouet & La Locanda
Door de vernieuwde samenwerking met Borsato combineert Silhouet & La Locanda voortaan culinaire beleving, binnenhuisarchitectuur en mode. Zo wordt het pand iedere 4 maanden – en volgens de laatste trends – in een nieuw jasje gestoken.
Het interieur, de menukaart en de activiteiten worden gekoppeld aan de verschillende seizoenen, die een belangrijke rol spelen in keuken, interieur en mode.
Glossy
2 dagen voorafgaand aan het nieuwe seizoensinterieur van Silhouet & La Locanda, lanceren de ondernemers bovendien de nieuw glossy Beleving. In deze uitgave wordt 4 keer per jaar aandacht besteed aan trends en ontwikkelingen volgens de seizoenen.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

