Innovatie

Leveranciers dagen chefs in opleiding uit

Innovatieve en eigenzinnige koks in opleiding kunnen zich aanmelden voor de Food Innovation Battle 2012.

Deze wedstrijd is een onderdeel van het nieuwe Food Innovation 3.0. De competitie daagt horecaprofessionals uit om te innoveren. Het is een aanmoedigingsprijs voor innovatieve en eigenzinnige koks, die nu nog in opleiding zijn.

De jonge koks dienen de kalfszwezerik, bereid volgens het recept van tweesterrenchef Paul van Bunt van restaurant De Leuf, te innoveren.

Cook-off
Na een voorronde strijden de 15 meest innoverende kandidaten in een cook-off aan een Molteni Podium IV (waarvan er maar 4 in de wereld te vinden zijn) bij Koppert Cress. Na deze ronde gaan 3 chefs door naar de eindronde op de Horecava.

De winnaar ontvangt op de BBB in Maastricht uit handen van Paul van de Bunt een prijzenpakket met onder andere 500 euro en de Big green Egg BBQ.

Aanmelden
De inschrijving staat open voor iedereen die een horecaopleiding volgt in Nederland en een praktijkgedeelte volgt. Aanmelden kan vanaf vandaag 12.00 uur. De sluitingsdatum is donderdag 1 december.

Fans winnen
Eenieder die zich inschrijft kan gebruikmaken van een share-button om zo fans te winnen en mede-studenten te enthousiasmeren voor de wedstrijd.

Via Twitter wordt nieuws over de Food Innovation Battle 2012 gecommuniceerd met #fibattle (en #fi3 voor zaken rondom Food Innovation 3.0).

---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.