In Zwolle is zondag 3 en maandag 4 juni Chefs Revolution, een initiatief van Jonnie en Thérèse Boer.
Chefs Revolution is geïnspireerd op het Duitse symposium Chef-Sache. "Dit is wereldwijd gerenommeerd en geldt voor velen als het beste symposium in zijn soort", aldus de organisatoren.
De 2 houden het evenement in samenwerking met Port Culinaire. Het evenement is bedoeld voor iedereen in de horeca, culinaire professionals uit de handel & industrie en eenieder die een passie voor eten en drinken heeft.
Programma
Op het programma staan onder andere kookdemonstraties door internationaal bekende chefs, feesten en de BOERenmarkt. Op laatstgenoemde bereiden koks van Alliance Gastronomique-restaurants gerechten. Daarnaast is er 'Stars live and on Stage'.
Hier praten 9 driesterrenchefs en 1 tweesterrenchef uit binnen- en buitenland over technieken, producten en het creatieve proces van koken.
WijnSpijs Paleis
Verder wordt Librije’s Zusje omgetoverd tot het WijnSpijs Paleis. 45 wijn- en horecaprofessionals uit binnen- en buitenland nemen dan deel aan een bijzondere lunch of diner.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

