Innovatie

Horeca zet zich in voor betere voedselbalans

Feedback zet zich in voor een betere voedselbalans. Oprichters zijn onder andere Sergio Herman en Casper Reinders.

Feedback is voor mensen die met hun collectieve kracht en passie de wereldwijde voedselbalans willen verbeteren. Via Joinfeedback.com ontvangen mensen zogeten Feedback Fortunes: die zijn ontwikkeld in samenwerking met onderzoekers van Wageningen University en Research Centre.

"De Feedback Fortunes zijn 7 wetenschappelijk onderbouwde stappen die bijdragen aan een gezonder, goedkoper en gelukkiger leven voor jezelf en de wereld om je heen", zegt de Wageningse onderzoeker Gé Backus.

Oprichters
De Feedback Foundation is, onder andere, opgericht door Lieke en Jetteke van Lexmond, Casper Reinders, Regina Romeijn, Gerda Verburg, Radmilo Soda, Sergio Herman en Tabe Ydo (initiatiefnemer).

Ze wordt onder andere gesteund door Eurosport, Elle Eten, Jimmy Woo, Café George en Marqt.

Eenvoudig
"Wij leven aan de kant van overvloed en hebben het geluk ervoor te kunnen kiezen om iets te veranderen", zegt Tabe Ydo. "Wij geloven dat een zeer eenvoudige verandering in onze levensstijl en mentaliteit een groot positief effect heeft."
 
Lieke van Lexmond: "De wereld heeft maar een voedselsysteem waar we allemaal deel van uitmaken. Laten we met de Feedback Fortunes samen proberen de balans te verbeteren."

Feedback heeft als doel tot aan oktober 2014 een wereldwijde community te bouwen met minimaal 5 miljoen mensen.

---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.