Innovatie

Foodfights voor horeca op Meerwaarde 2.0

Het congres Meerwaarde 2.0 wil de horeca helpen slim te ondernemen door onder andere foodfights te organiseren.

Het congres vindt plaats op dinsdag 26 juni in Veghel en wordt georganiseerd door Sligro, Hutten Catering en Peka Kroef. Het wil horecaondernemers handvatten bieden om op een slimme manier te ondernemen.

Daarom worden zogenaamde foodfights georganiseerd, die ingaan op tegenstrijdigheden zoals grootschalig versus kleinschalig, het behoud van talenten en kostbare hype of zinvolle investering. Op Meerwaarde 2.0 zijn sprekers en workshops.

Foodvision
Meerwaarde 2.0 is onderdeel van Foodvision 2012, een week vol congressen over (h)eerlijke en gezonde voeding van dinsdag 26 tot en met zaterdag 30 juni in Veghel.

Initiatiefnemers zijn de overheid, het bedrijfsleven en belangenorganisaties uit de foodsector in de regio Noordoost-Brabant.

Congressen
Er zijn diverse prominenten aanwezig op Foodvision zoals Jan Peter Balkenende, Ab Klink, Adjiedj Bakas, Anniek Mauser, Paul Rosenmöller. Andere congressen die plaatsvinden zijn Health & Food, De Toekomst van Voeding & Retail, Nieuwe Ketens en Voeding, Lifestyle & Beweging.

---
Facebook-pagina Horeca Entree.   
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.