Innovatie

De Kanter en Kelderhuis winnen Columbus Trofee

Roel de Kanter en Eduard Kelderhuis van de Spa Lifestyle Group zijn de winnaars van de Columbus Trofee 2008.

Dit werd bekendgemaakt tijdens de officiële opening van de Week van de Gastronomie. De prijs werd uitgereikt door juryvoorzitter Robert Melaard. Kelderhuis en De Kanter wonnen de prijs voor hun mobiele SpaCapsule, onder andere bekend van de formules Urban Oasis (kuuroord in Den Haag) en Event Oasis (mobiel kuuroord in Benelux en Zwitserland). De capsule is een innovatief apparaat die een ontspannende massage kan verzorgen in slechts een paar minuten.

Continue reis
Roel de Kanter en Eduard Kelderhuis over hun ondernemerschap: “Ondernemen is een continue reis door het landschap van het persoonlijke en zakelijke leven, waarbij je de nodige kliffen zult tegenkomen, je van tijd tot tijd zult moeten laveren, je je bij averij of schipbreuk juist op de openbaarde kansen richt, je blijft zoeken naar de meest gunstige wind, oppast dat je ondertussen zelf niet aan scheurbuik ten onder gaat, en vooral geniet van de schoonheid van het landschap en de mensen om je heen en zo jouw kaap met goede hoop pal in het vizier houdt, met een grote glimlach van binnen.”

Voor de vijfde maal werd de Trofee uitgereikt aan een jonge eigenzinnige en innovatieve ondernemer die nét dat steuntje in de rug sterk nodig heeft.