Innovatie

De Bloemenbeek serveert gasten qr-dessert

Gasten van landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte kunnen voortaan ook een eetbare qr-code voorgeschoteld krijgen.

De innovatie is mede bedacht door chef Lars van Galen. "Gasten krijgen een qr-dessert gepresenteerd met daarop een eetbare qr-code. Als ze deze scannen krijgen ze het recept van het gerecht te lezen."

Van Galen wil hiermee zijn gasten verrassen, zodat zij het gekozen dessert thuis nog eens kunnen maken. Tevens kunnen zij dit delen met hun vrienden op Twitter en Facebook.

Filmpjes

"Later worden ook filmpjes van de bereiding toegevoegd", zegt Jeroen van der Veen, medebedenker van het qr-dessert. Het eerste gerecht dat de innovatie in zich heeft, bestaat verder uit gekonfijte vijg met crème van vanille en pistache-spongecake.

---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.