Innovatie

Chefs' masterclasses op Gastronomie 2011

Talloze (inter)nationaal bekende chefs geven masterclasses op Gastronomie 2011. "Geen massabeurs, maar een gerichte."

De beurs is op maandag 7 en dinsdag 8 november in de Jaarbeurs Utrecht. Ze is bedoeld voor het midden- en hoogsegment en gaat over gastronomie en beleving. Diverse leveranciers zijn aanwezig om hun producten te tonen, om chefs te helpen in te spelen op trends.

"Geen beurs voor de massa", zegt de organisatie. "Maar een gerichte vakbeurs waar geselecteerde, hoogwaardige producten en diensten bij elkaar komen en gepresenteerd worden aan de bezoeker die ertoe doet.

Masterclasses
Op de beurs zijn talloze mastercolleges, masterclasses, workshops, proeverijen en demonstraties. De masterclasses worden onder andere (samen) gegeven door Erik van Loo, Lucas Rive & Ron Blaauw; Peter Bruins & Ilja Gort; Theo van Rensch & Mohammed El Harouchi; Thomas van Santvoort, Bert Stomphorst & Pascal Jalhay; Menno Post, Moshik Roth, André Gerrits &  Alain Alders.

Workshops
Verder zijn er diverse workshops van onder andere Manfred Meeuwig (olijfolie), Livar (uitbenen varken), Alfred Verhagen (cressen), Eric Beek (koffie), Philippe Blanck (wijnen & Hollandse keuken), Fenny van Wees (genevers en likeuren), Cecile van Berkum (olijfolie), Theo van Leeuwen (wild), Jan Veerman (vis), Hans Bijvoets (Sangiovese), CognacNet & Gourmel (cognac), Michael Daals (Spaanse wijnen) en Regina Meij (Oostenrijkse wijnen).

---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.