In Kortrijk Xpo is van zondag 11 tot en met dinsdag 13 maart de vakbeurs Tavola 2012, van klassieke delicatessen tot trendy food.
De tweejaarlijkse beurs is bestemd voor beslissingsbevoegden uit de Benelux, Noord-Frankrijk en omringende landen. Het gaat daarbij om cateraars, speciaalzaken, grootkeukens, groothandels, supermarkten, et cetera.
Productgroepen
Op de beurs staan zo'n 400 'streng geselecteerde' exposanten uit ruim 10 landen. Zij bieden de volgende producten.
* Aardappelen, groenten en fruit.
* Bereide gerechten en traiteurproducten.
* Biologische en ecologische producten.
* Diepvriesproducten.
* Dranken (alcoholisch en niet-alcoholisch), koffie en thee.
* Droge voeding, specialiteiten en delicatessen.
* Streekproducten en ethnische voeding.
* Vis en zeevruchten.
* Vlees, vleesproducten, wild en gevogelte.
* Zoetwaren, brood en gebak.
* Zuivelproducten
Gouden Tavola
Voorafgaand aan de beurs worden ook altijd de Gouden Tavola's aan beste innovaties uitgereikt. Deze zijn dit jaar gegaan naar BbyB Chocolates uit Brugge, Versalof uit Steenhuffel, Ovi uit Olen en Sens Gourmet-Didess uit Rungis-Gierle.
De leveranciers staan met deze producten natuurlijk op Tavola.
---
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief Fastservice Entree.
Abonnement Fastservice Entree.

