In Veenendaal opent zaterdag 12 mei de eerste vestiging van franchiseformule Pasta Bene. Het doel: 40 vestigingen in 5 jaar.
Pasta Bene wil inspelen op de trends rond gemak, (thuis) koken, gezondheid en authenticiteit. Daarnaast wil het ambacht en stijl combineren met het uitdragen van Italiaanse passie.
Pasta Bene serveert onder andere pastamaaltijden, broodjes, koffie, kaas- en vleesplankjes. Verder verkoopt Pasta Bene spullen voor hobbykoks waarmee ze thuis een topmaaltijd kunnen bereiden. In dat kader verzorgt Pasta Bene ook catering en (kook)clinics.
Franchiseformule
De formule wordt geëxploiteerd op basis van franchise. Er worden momenteel gesprekken gevoerd met verschillende kandidaten. De verwachting is dat er dit jaar nog 4 vestigingen kunnen worden geopend. Binnen 5 jaar wil Pasta Bene zo'n 40 vestigingen door heel Nederland hebben.
"Op termijn is Italië altijd dichtbij", aldus directielid Paul van Wageningen. "Pasta Bene geeft de gast bij elk aspect in de formule het ultieme Italië-gevoel. 3 gedreven en gepassioneerde ondernemers staan aan de basis van Pasta Bene."
"Het uitgangspunt is daarbij voortdurend de rol van de ondernemer en zijn medewerkers."
"De formule is voor het overgrote deel gevoel en beleving. De franchisenemer in Veenendaal en zijn team zijn daar de verpersoonlijking van."
Veenendaal
In Veenendaal is Frans Verbeek de franchisenemer. Hij zal de zaak gaan exploiteren samen met zijn zoon Kevin Verbeek, die kok is. "Veenendaal heeft echt behoefte aan een formule als deze, men kan lang blijven zitten of even snel binnenlopen", vertelt Verbeek.
"Wij bereiden topmaaltijden in onze open keuken. De combinatie van de formule, de energie, de vakkennis van Kevin en zijn team en onze kennis van de lokale markt geeft veel vertrouwen in de toekomst”.
---
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief Fastservice Entree.
Abonnement Fastservice Entree.

