Fastservice

Nieuw leven voor Snacksterren voor cafetaria's

Pierre Wind wil weer Snacksterren gaan uitdelen aan cafetaria's. Voor een (nog) beter imago van de branche.

Dat zei de kok maandag 14 november op de Nationale Cafetariadag (verslag). In een debat met journalist Ubel Zuiderveld werd onder andere het imago van de fastservicebranche besproken.

Snacksterren
Om dit imago op een hoger niveau te krijgen, wil Wind de Snacksterren nieuw leven inblazen. Wind ontwikkelde het sterrensysteem voor cafetaria's in 2008 en deelde dat jaar samen met schrijver Bart Chabot de eerste uit.

Eén ster is een 'zeer goed bedrijf' waar het vooral gaat om een goede service, al moet het bedrijf wel iets extra's brengen. Een zaak met 2 sterren is een topbedrijf waar veel van de producten uit eigen keuken komen en gastvriendelijkheid  hoog in het vaandel staat.

3 sterren staat voor culinaire fastfoodtop. Drie sterren werden tot nu toe nooit gegeven, maar misschien is dat een mooie uitdaging voor de toekomst.

Afbeelding
Op de afbeelding Ubel Zuiderveld (l) en Pierre Wind.

---
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief
Fastservice Entree.
Abonnement
Fastservice Entree.