La Place lanceert het nieuwe retailconcept La Place Food met uiteenlopende, ambachtelijke streekproducten voor thuis.
Bij La Place Food zijn 75 soorten verse vleeswaren, gebraden en rauwe hammen, patés, gril- en droogworsten te verkrijgen. Bij voorkeur worden de vleeswaren dichtbij huis gehaald. De kaasafdeling biedt 60 verschillende soorten Nederlandse kazen, stuk voor stuk van kleine boerderijen met 70 tot 90 koeien.
Bakkers
De bakkers van La Place hebben de recepten van de natuurlijk gegiste broden voor La Place Food samengesteld. De recepten van de plaatfocaccia en ciabatta zijn helemaal vernieuwd.
Verder biedt La Place Food een selectie van de 80 beste artikelen van de andere La Place-afdelingen.
Filosofie
La Place Food-directeur Paul Bringmann: "We zijn trots op dit nieuwe versconcept. Samen met onze leveranciers hebben we een breed assortiment kunnen samenstellen met uiteenlopende ambachtelijke streekproducten, die stuk voor stuk aansluiten bij de filosofie van La Place."
Medewerkers
Overigens hebben de medewerkers van La Place Food een speciale training gehad over het arbeidsproces van de diverse producten en de productkenmerken. "Om onze gasten een zo goed mogelijk advies te kunnen geven is de juiste productkennis bij de medewerkers hier erg belangrijk."
De eerste La Place Food is deze week geopend op de parterre van V&D Enschede.
---
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief Fastservice Entree.
Abonnement Fastservice Entree.

