Fastservice

Horeca achter douane vliegveld populair

Slechts 2 procent van de reizigers koopt voedsel in het vliegtuig. Het gros (55 procent) eet liever bij een horecazaak achter de douane.

Dat blijkt althans uit onderzoek van GO Airport Express onder ruim 400 Amerikanen. Een kwart van de ondervraagden spendeert helemaal geen geld als ze van a naar b wil met het vliegtuig. Die groep eet óf voordat ze van huis weggaat óf nadat ze is aangekomen op de bestemming.

Verder neemt 8 procent zijn eigen voedsel mee, eet 4 procent vóórdat ze door de douane gaat en koopt 4 procent eten op het vliegveld om in het vliegtuig op te eten.

Vele smaken
"Reizigers besteden de tijd die ze over hebben dus vooral in eetgelegenheden achter de douane", zegt GO Airport Express. "Vliegvelden kunnen hierop inspringen door nog meer concepten aan te bieden voor de vele smaken en budgetten die de reizigers hebben."

Bron: GO Airport Express.

---
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief
Fastservice Entree.

Abonnement
Fastservice Entree.