Fastservice

Foodservicecongres voor catering & fastservice

In Nijmegen is dinsdag 7 februari het Nationaal Foodservice Congres, voor beslissers in de catering en fastservice.

De belangrijkste thema's van het congres zijn: nieuwe businessmodellen met e-commerce, grensvervaging foodretail & foodservice en strategische uitdaging van grondstofvraag en –prijsontwikkeling.

Onzekerheid
"Consumenten verwachten duurzame en betaalbare producten, aangeboden in een online en offline omgeving waar en wanneer ze maar willen", zegt de organisatie. "Aan u de taak om op deze ontwikkeling te anticiperen. Hierbij ontstaat onzekerheid. Wat brengt de toekomst? Hoe stelt u zich op tegenover de consument?"

"Wat zijn de effecten van de crisis? Hoe kunt u toch groeien binnen out-of-home? Wat levert duurzaamheid op? Hoe bedreigend is retail voor foodservice?

Sprekers
De dagvoorzitter is Hanno Spanninga. Sprekers op het congres zijn Rob Besseling (Franchise Friendly Concepts), Paul Bringmann (La Place), Jan Huurdeman (Servex), Martijn Rozendal (Just-Eat), Joep Hutschemaker (Marktplaats), Niels Dijkman (ABN Amro), Maurits Priem (Heinz), Tim Toonen (Bakker Bart) en Katja Gruijter (fooddesigner Albron, Honig, De Bijenkorf, et cetera).

De dag voor het congres vindt een masterclass plaats over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hiervoor kan men zich apart aanmelden.

Foto: Stichting Vrienden Fastservice.

---
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief
Fastservice Entree.

Abonnement
Fastservice Entree.