Branchenieuws

Workshop ijscoupes en fruitpuree bereiden

Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven houdt in februari drie workshops over het maken van ijscoupes en werken met fruitpuree.

Bij de workshop over het maken van ijscoupes, op maandag 21 februari, spelen de volgende aspecten een rol: passie voor het vak, hoogwaardige ingrediënten, een nog versere uitstraling, verschillende technieken, een andere kijk op de opmaak, smaakcombinaties, zelf garnering maken en mise en place in de ijskeuken.

Ook laat Van Beckhoven zijn nieuwste creaties zien als tapasijs, meeneem-coupes en sneeuwballen.

Fruitpuree
Daarnaast houdt Van Beckhoven op maandag 14 en dinsdag 15 februari een workshop over fruitpuree. Hierbij staan passie voor het vak, hoogwaardige ingrediënten en verschillende technieken centraal.

Naast werken met fruitpuree gaat het om het garneren van gebak en het maken van bavarois, bonbons en vullingen.

Praktisch
De workshops duren steeds van 12.30 uur tot 16.00 uur. De kosten zijn 49,00 exclusief btw per workshop. Reserveren kan via info@fruitalacarte.nl of 06-54912839. Vol is vol. Annuleren tussen de veertien en zeven dagen voor de workshop kost vijftig procent van de toegangsprijs.
 

---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.
Facebook-account Horeca Entree.