Branchenieuws

Van Galen wint internationale Prix Taittinger

Lars van Galen, chef de cuisine van hotel De Bloemenbeek in De Lutte, heeft de internationale Prix Taittinger gewonnen.

Dat werd dinsdag 29 november bekend bij de finale in Parijs. Hij streed daar onder andere met de de Belgische winnaar Pascal Marcin om de titel.

Van Galen verdiende zijn plek in de internationale wedstrijd door de Benelux-finale te winnen.

Michelinster
Op maandag 28 november werd Van Galen al verrast doordat De Bloemenbeek een Michelinster kreeg. Op het moment dat dit bekend werd zat de jonge chef al in Parijs voor de Prix Taittinger.

Begin 2011 won hij op de Horecava bovendien de Gouden Koksmuts. Verder bedacht Van Galen onlangs samen met anderen een speciaal qr-dessert.

Afbeeldingsrechten: Taittinger_NL op Twitter.

---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.