Het zondag 25 september afgesloten culinaire festival Taste of Amsterdam trok dit jaar meer dan 20.000 bezoekers.
Dit is een recordaantal vergeleken met de 2 voorgaande edities. Het festival in het Amstelpark startte op donderdag 22 september. Diverse chefs bereidden er onder toeziend oog van de bezoekers hun signaturedishes.
Ook kon er volop geproefd worden op de food- & productmarkten, waren er allerlei workshops en boden de verschillende culinaire belevingstheaters plaats voor demonstraties en proeverijen.
Aanwezige chefs
Naast de chefs van 12 Amsterdamse restaurants namen ook diverse televisiebekendheden deel aan het culinaire festival. Onder hen Taste-ambassadeur Julius Jaspers, Robert Kranenborg, Ramon Beuk, Alain Caron en Peter Lute.
Culinaire top
Event-directeur van Taste of Amsterdam Henk-Jan Kakebeen is erg tevreden. "Niet alleen troffen we het dit jaar ongelooflijk met het weer, we zijn ook trots op al onze deelnemende partijen en natuurlijk het elk jaar toenemende aantal bezoekers."
"Door zowel restaurants, chefs en producten een podium te bieden, hebben we voor de derde keer kunnen laten zien dat Amsterdam tot de culinaire top behoort. We kunnen terugkijken we terug op een zeer geslaagd evenement."
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

