Branchenieuws

Onno Kokmeijer start eigen kaviaarlijn

Tweesterrenchef Onno Kokmeijer van het Ciel Bleu-restaurant lanceert zijn eigen kaviaarlijn.

Samen met de in Scheveningen gevestigde kaviaarimporteur Persian Caviar selecteerde Kokmeijer een tweetal kaviaarsoorten. De eerste is een exclusieve Baerii-soort afkomstig van de Siberische steur. Deze wordt gepresenteerd als Onno's Taste en heeft een boterige toon.

Daarnaast komt Onno's Favorite uit, een speciale Imperial-selectie met en een mild nootachtige en licht kruidige nasmaak heeft.

Voorliefde
Kokmeijer: Ik heb een voorliefde voor kaviaar. Er zijn maar weinig ingrediënten die puur, zonder enige toevoeging, zo smaakvol zijn. Baerii-kaviaar is helemaal mijn smaak, dus dat moest Onno's Taste worden. Het is een prachtig product om kennis te maken met kaviaar.

En bij een delicaat product als kaviaar heb je vanzelfsprekend een favoriet. Zo werd Imperial selection Onno's Favorite.
 

---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.