Mireille Reuling van Vinoos by AMS heeft de 12e editie van de Columbus Trophy gewonnen, de aanmoedigingsprijs voor startende ondernemers.
De Columbus Trophy werd dit jaar uitgereikt tijdens Horecavakbeurs BBB in Maastricht. De prijs wordt elk jaar uitgereikt aan een startende ondernemer die succesvol is als leveranciers aan de hospitality of een innovatief concept heeft ontwikkeld.
Eetbare wijn
Winnaar Vinoos by AMS ontwikkelt eetbare wijn in de vorm van echte wine gums. Het assortiment bestaat op dit moment uit de smaken Merlot en Chardonnay. Geen snoepje voor kinderen dus. "Fantastisch! Dit is echt de bezegeling op het concept van eetbare wijn!", aldus Reuling.
De nummers 2 en 3
Tosti van Josti van Jasper Kool en Sam Holtus eindigde op de 2e plek. Tosti van Josti in een lunchrestaurant in Den Haag waar medewerkers met een arbeidsbeperking werken. De 3e plek ging naar Simone Giacomelli van Ice Dreams uit Milaan: een Italiaans bedrijf die ambachtelijk ijs maakt met een visie om gezondheid en geluk te bevorderen. De Columbus Trophy focust niet alleen op het product of de dienst, maar vooral op de ondernemer erachter. De winnaar ontvangt internationale erkenning en een aanmoedigingsprijs van 2500 euro.





