Branchenieuws

Mes Amis nummer 1 Maastricht aan Tafel

Wijnrestaurant Mes Amis is verkozen tot winnaar van het evenement Maastricht aan Tafel (MAT).

De (winter)editie van Maastricht aan Tafel vond plaats van zondag 15 tot en met zondag 29 januari. De 28 deelnemende restaurants werden uitgedaagd om hun 'beste tafeltje' naar voren te schuiven.

Mysteryguests toetsten de horecazaken onder andere op gastvrijheid, kwaliteit-prijsverhouding en service. Daarnaast werden de restaurants beoordeeld op het (creatief) promoten/neerzetten van Maastricht aan Tafel en het goede doel Fill the Cup.

Visitekaartje
Harrie Beaumont van Maastricht Culinair: "MAT staat niet alleen voor Maastricht Aan Tafel maar ook voor Menu, Aandacht en Topkwaliteit. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk dat de deelnemende restaurants van Maastricht aan Tafel voldoen aan de voor ons belangrijke criteria, aangezien ze ook hét visitekaartje zijn voor de gastronomische hoofdstad Maastricht."

Eerste plaats
Wijnrestaurant Mes Amis kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus en mocht de wisseltrofee van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) in ontvangst nemen. Eigenaren Frans en Annaline Doelen: "Wij zijn ontzettend blij met deze erkenning. Voor ons staan onze gasten áltijd op de eerste plaats. Ons doel is hen optimaal te verwennen en een heerlijke avond te verzorgen. Zo ook tijdens Maastricht aan Tafel."

"Bijzonder is dan ook om te zien dat gasten ook ná Maastricht aan Tafel weer een bezoek komen brengen aan Mes Amis. Wij gaan er in ieder geval bij de volgende editie weer voor om de wisseltrofee niet in te hoeven wisselen."

Top 3
De top 3 wordt voor deze wintereditie aangevuld door Vanille (winnaar zomereditie 2011) en Beaumont. Daarna volgen 't Kläöske, Rozemarijn en Witloof. Ook El Pica Pica scoorde als nieuwe deelnemer hoog.

Afbeelding
Op de afbeelding van links naar rechts: Harrie Beaumont, Theo Coenegracht (KHN), Pascale-Renée Cohen (Les Tables), Robert Hoogenboom (VVV Maastricht), Annaline Doelen, Frans Doelen en Janne Baetsen (VVV Maastricht). Fotograaf: Laurens Bouvrie.

---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.