Branchenieuws

Manisha Thakker nieuwe horecadirecteur InBev Nederland

Manisha Thakker is benoemd tot nieuwe horecadirecteur van InBev Nederland. Zij volgt Erik van Deursen op, die heeft besloten per 1 maart zijn werkzaamheden bij InBev Nederland te beëindigen.

Manisha Thakker (35) is in 1998 gestart bij Interbrew België als brandmanager en heeft vervolgens verschillende managementfuncties bekleed op het gebied van marketing, sales en logistiek. In 2005 is Manisha overgestapt naar InBev Nederland in de rol van directeur Marketing en heeft daar, samen met haar team, onze belangrijkste merken op deze markt - Hertog Jan, Jupiler en Dommelsch - nadrukkelijk op de kaart gezet.

Uitdaging
"Ik heb in mijn carrière altijd gekozen voor inhoud en uitdagende projecten. Op het vlak van geïntegreerde communicatie hebben we de laatste jaren, samen met het team, het verschil gemaakt. Nu ligt mijn grote uitdaging bij sales, waarin we de sterke merkproposities verder zullen uitdragen naar het salesteam en onze klanten", aldus Takker.

Tot nader order zal Manisha naast haar nieuwe rol tevens verantwoordelijk zijn voor het marketingbeleid van InBev Nederland.

Opleiding
Manisha heeft een licentiaat in Toegepaste Economsiche wetenschappen (Ufsia, Universiteit van Antwerpen, Belgie), een Maitrise en Science de Gestion (Université Nancy, Frankrijk) en een MBA (Fordham University, New York USA). Voorafgaand aan haar carrière bij InBev heet ze gewerkt voor Maxxium en AC Nielsen.

InBev
InBev Nederland is onderdeel van InBev NV/SA, 's werelds leidinggevende bierbrouwer. InBev voert in Nederland bekende biermerken zoals Dommelsch, Hertog Jan, Jupiler, Hoegaarden, Leffe en Beck's. Zie voor meer informatie: www.inbev.nl.