Cheffin Rachel Khoo met het kleinste restaurant van Parijs - er is slechts plek voor 2 gasten - lanceert het kookboek Chez Rachel.
In het boek deelt Khoo haar avonturen en typisch Franse recepten uit haar kleine Parijse keuken. "Khoo is een culinaire creatieveling met een frisse kijk op alles wat eetbaar is", zegt de uitgever.
"Ze heeft een uitzonderlijk gevoel voor smaak, kleur en compositie. Ze is leuk, grappig, hip en kan fantastisch koken. Ze geeft elk bord een vleugje van haar speelse originaliteit, prachtige presentatie en meesterlijke uitvoering. Elk bord is een eetbaar sprookje."
Achtergrond
Khoo volgde bij Le Cordon Bleu in Parijs een patissieropleiding. Momenteel runt ze La petite cuisine à Paris: het kleinste undergroundrestaurant van Parijs met slechts plek voor 2 gasten per keer.
Als foodstylist organiseert ze culinaire evenementen over de hele wereld. Ook heeft ze haar eigen kookprogramma op de BBC.
Boekinformatie
Chez Rachel. Auteur: Rachel Khoo. ISBN: 9789021551371. Prijs: 24,95 euro. Uitgever: Kosmos.
---
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief Fastservice Entree.
Abonnement Fastservice Entree.

