Branchenieuws

Jeroen Beens executive chef Sheraton A'dam

Jeroen Beens, hiervoor werkzaam bij Okura, is de nieuwe executive chef van het Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center.

Beens is zodoende verantwoordelijk voor het Voyager-restaurant, het Runway-café, de banqueting-afdeling en de roomservice van het hotel. Hij neemt de baan over van Alex Batteram, die is gepromoveerd tot director food & beverage.

Beens deed zijn kennis op bij hotels zoals het Renaissance Amsterdam, Dorint Sofitel en Swissotel. Bij het Amsterdamse Okura-hotel was hij ook al executive chef.

Aangewezen persoon
"Jeroen heeft met zijn ruime ervaring binnen de hotelbranche, zijn creativiteit en gedrevenheid bewezen de aangewezen persoon te zijn als onze nieuwe executive chef", zegt Batteram.

"Door zijn flexibele houding en professionaliteit hebben we er het volste vertrouwen in dat Jeroen een bijzondere aanwinst is voor ons hotel."

---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.