Jenneke Boer is de nieuwe chef van Librije's Atelier. Samen met gastvrouw Marloes Luiting gaat ze culinaire workshops verzorgen.
In Librije's Hotel bevindt zich in de voormalige gevangeniskeuken al drie jaar Librije's Atelier; het moderne kookatelier waar uiteenlopende culinaire wordkshops worden gegeven. Sinds kort staat dit onder leiding van Jenneke Boer.
Boer heeft de nodige ervaring op culinair gebied. Ze werkte voorheen als sous-chef bij restaurant Lauswolt en sinds 1 januari als sous-chef van Librije's Atelier. Nu maakt ze de overstap naar chef-kok.
Combinatie
Boer: "Deze uitdaging past perfect bij mij. De combinatie van koken en interactie met de gasten vind ik geweldig." Jenneke is de opvolger van Ronald Tausch. Hij heeft de overstap gemaakt naar het cruisebedrijf Holland America Lijn. Ook een nieuw gezicht in Librije's Atelier is Marloes Luiting. Zij is het aanspreekpunt voor de gasten en sinds 2010 werkzaam in het team van Restaurant De Librije.
Workshops
In het kookatelier vinden er allerlei soorten culinaire workshops plaats; van meerdaagse workshops waarbij de basis- en de gevorderde keuken in tien lessen worden behandeld tot eendaagse workshops moleculair koken.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

