In de horeca lopen tal van mensen rond die borrelen van de inspiratie. Onder hen zitten vast ook mensen die een goed idee hebben voor een inspirerend artikel voor in Proost!, Horeca Entree en/of Fastservice Entree. Wie met het beste idee komt wint het boek Ciel Bleu.
Op welk gebied het nu ook is: bedrijfsvoering, financiën, goede doelen, duurzaamheid, sociale media, personeel, marketing, automatisering, een mix hiervan, et cetera.
Winnen
Denkt u het beste idee te hebben voor een artikel? Geef dit dan door aan de redactie. Het beste idee belonen wij met het boek 'Ciel Bleu Restaurant - Eigenzinnige Franse keuken' dat niet alleen vol staat met recepten van Onno Kokmeijer, maar ook met achtergrondverhalen over de kok, het restaurant en de ingrediënten.
Meedoen met deze wedstrijd kan tot en met zondag 13 februari. Stuur uw beste idee naar j.aangeenbrug@proostmagazine.nl met in de onderwerpregel 'Beste idee voor Proost!'. Het winnende idee communiceren wij uiteraard via de website en sociale media én wordt natuurlijk uitgevoerd.
Hyves-account Proost! Magazine
Gratis horecanieuwsbrief Proost! Magazine
Twitter-account Proost!
Magazine

