Puur Saen, het restaurant van het Inntel-hotel in Zaandam, zet Zaanse Zotheid op de kaart. Dit gerecht is bedacht door een gast.
Het restaurant was op zoek naar echte Zaanse gerechten en schreef daarvoor een wedstrijd uit. Chef-kok Olaf Jacobs: "Ik was direct enthousiast over de Zaanse Zotheid van de heer de Kruif. Niet alleen door het gebruik van diverse Zaanse producten maar zeker ook door de bijzonderheid van dit gerecht."
"Ik kijk uit naar de proefkook sessie met de winnaar."
Op de kaart
Het gerecht komt nu tot het einde van het jaar op de kaart te staan van Puur Saen. In de keuken werd reeds gebruik gemaakt van een aantal producten uit de Zaanstreek, zoals de Huisman-mosterd en rookkaas.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

