De finalisten van de elfde editie van de Columbus Trophy zijn bekend. De Columbus Trophy is een aanmoedigingsprijs die elk jaar wordt uitgereikt aan succesvolle ondernemer die actief is in de hospitalitysector of een innovatief hospitalityconcept heeft ontwikkeld.
In totaal kwamen 50 aanmeldingen binnen, waarvan de jury er 20 selecteerde. Op basis van een motivatiebrief en presentatie bleven er 12 kandidaten over. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de Food Executive Europe op 9 en 10 februari 2015 in Maastricht.
De finalisten op een rij (in willekeurige volgorde):
* Fritz Schneider van Biotrans AG uit Zwitserland met de Foodwaste processor
* Alex Klein van Flammkuchen.nl uit Nederland met zijn Flammkuchen
* Ismail Cuneyt Oktay van ICO Catering uit Engeland met zijn Honeyspoon
* Henk Prenger van Miracle Ice uit Nederland met zijn Ice Pan
* Rutger Bremer van Momice uit Nederland met zijn mobiele website voor evenementen
* Igor Sleuwaegen van RestOcheck uit België met gasttevredenheidsmonitor
* Sven Henningsson van StableTable uit Zweden met zichzelf stabiliserende tafels
* Stephan Di Gallo van Tuck-Tuck uit Zwitserland met een mobiel cateringconcept
* Ad Pfennings van V2C Gin uit Nederland met Nederlandse gin
* Michiel Savelsbergh van Variosmart uit Duitsland met zijn mobiele tapwatersysteem
* Peter Pijls van Geho B.V. uit Nederland met nieuwe voedselconcepten
* Klaas Jan van ’t Wout van Inter-Solution uit Nederland met afbakvlaaien.

