Branchenieuws

Euro-Toques kiest Restaurant van het Jaar

De uitslag van Euro-Toques' verkiezing Restaurant van het Jaar is in 2012 op de Horecava. Dit was altijd de EFFF.

De organisatie kiest jaarlijks het restaurant dat zich het beste heeft geprofileerd binnen de Euro-Toquesgedachte. In 2010 won Bistro Sharlot in Ulvenhout.

Food Innovation 3.0
Normaliter vindt de bekendmaking van de winnaar plaats op de EFFF, maar die is in januari komen te vervallen (evenals de verkiezing Young Rubbens Chef Award 2012). Daarom is nu gekozen voor de Horecava en wel voor de stand Food Innovation 3.0, waar Horeca Entree mediapartner van is.

Bekendmaking
De dag van de bekendmaking van Euro-Toques' winnaar is maandag 9 januari. Alle 3 de (nu nog onbekende) finalisten zijn dan aanwezig. Rond 13.00 uur wordt de winnaar bekendgemaakt. Die ontvangt dan naast de titel ook de Gero-award (Gero Restaurantprijs 2011), een cadeau van Van Kempen & Begeer, een mes van Wüsthof, een bij ISPC te besteden bedrag en een bedrag van de VanDrie-groep om te besteden aan kalfsvlees.

Het Glazen Kalf
Na de bekendmaking van de winnaar start de kookwedstrijd om Het Glazen Kalf. Dit is slechts één van de vele activiteiten die plaatsvindt bij Food Innovation 3.0.

In de volgende Horeca Entree (verschijnt dinsdag 13 december) staat een artikel over het nieuwe platform.

Foto: Jean Scheijen, Vierdrie.nl.

---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.