Branchenieuws

Diner: van brandstof tot Michelinster

Harold Hamersma en Mister Kitchen houden vrijdag 9 en zaterdag 10 maart het diner 'Van brandstof tot Michelinster'.

Dan staat de betekenis van eten centraal: van brandstof tot Michelinster en alles wat daartussen zit. "Het bereiden van het eten, de ingrediënten, de rituelen in de keuken, alle gangen en natuurlijk de wijnen worden live begeleid door ontroerende, soms schokkende, maar vooral mooie verhalen", leggen de initiators uit.

"Een geest- en maagvullend programma voor iedereen die geniet van eten en drinken. Dit in meerdere opzichten historische diner prikkelt, voedt én vermaakt."

Praktisch
De diners vinden plaats in de Westergasfabriek in Amsterdam. Er is per avond plek voor 36 gasten. De kosten zijn 99 euro per persoon.

Mister Kitchen
Mister Kitchen bestaat uit 3 heren (2 ervan staan op de afbeelding) die de communicatie rondom culinaire zaken verzorgen. Dat kan van alles betekenen: van recept(foto) en kookboek tot commercial en (online) campagne.

Getipt door: Zestz.

---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.