Eigenaresse Nel Koot van restaurant De Brugwachter in Apeldoorn lanceert het boek Zoute Soep, waarin ze haar horecacolumns gebundeld heeft.
De Brugwachter opende op woensdag 4 april precies 10 jaar geleden haar deuren. Sinds 2004 schrijft Koot columns over de horeca, gasten, eten, genieten, warmte en gastvrijheid.
Deze werden steeds gepubliceerd in de Apeldoornse Stentor. Nu worden ze dus ook gebundeld in een boek. Deli XL hielp mee bij de realisatie van Zoute Soep, dat voorzien is van een sluiting met een echte bretel.
Presentatie
De officiële boekpresentatie is op woensdag 4 april. De restaurantgasten kunnen het boek verkrijgen als ze coupon inleveren bij een diner.
Er zijn slechts 500 exemplaren van.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

