Food Inspiration Magazine schreef maandag 6 februari schaatspret-geschiedenis met driesterrenkoek-en-zopie.
De pop-upschaatstocht was een idee van Arjan de Boer en Hans Steenbergen van Food Inspiration Magazine. Zij deden de oproep op sociale media. Ruim 40 zogeheten Food Inspiration Pioneers uit het hele land meldden zich.
Kreeftenbisque
Jonnie en Thérèse Boer en hun team van De Librije verzorgden de 'koek-en-zopie'. Na de schaatstocht door de Weerribben en over de Giethoornse grachten wachtten de foodies dan ook culinaire gerechten als kreeftenbisque, erwtensoep met truffelolie, roggebrood met spek van de barbecue en glühwein.
Voor Arjan de Boer en Hans Steenbergen waren de enthousiaste reacties geen verrassing. "Deze culinaire koek-en-zopie is de geboorte van een schaatslegende en het begin van een mooie nieuwe traditie."
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

