Biernieuws

Horeca Relatiedagen Hardenberg inspireert!

<Advertorial>
Laat u op 24, 25 & 26 september informeren over hoe u efficiënter werkt, bespaart en smaakvoller presenteert. Proef halal, glutenvrije en Vegetarische producten. Ontdek biologische, ambachtelijke en streekproducten op het Bio Plein, Vechtdal Straat en het Gastronomie Twente Plein.

Let op: voor registratie is de volgende code nodig --> 6120001303.

Horeca Relatiedagen Hardenberg is een vakbeurs waar landelijke merknamen samen komen met regionale horeca- en drankengroothandels en versleveranciers. Op de beursvloer treft u alles op het gebied van food, drinks, kassasystemen, koffie en thee, grootkeukenapparatuur, muzieksystemen tot regionale versspecialisten, drankenhandels en horecagroothandels.

Naast de bekende A-merken presenteren plaatselijke leveranciers zich met producten uit de omliggende regio.

Streekgastronomie
Het Vechtdal en Twente bieden mooie ambachtelijke producten waar we als regio trots op mogen zijn. Horeca Relatiedagen Hardenberg brengt gebruikers en producenten met elkaar in contact. Kenmerkende namen uit de regio, fruit- en groentetelers en zuivelboerderijen presenteren zich in Hardenberg. Een smakelijke ontdekkingsreis leidt u langs diverse wijnboeren, delicatesse leveranciers en ambachtelijke, eerlijke producten.

Met kersverse producten koken, respect voor de culinaire seizoenen en aandacht voor grondstoffen uit eigen regio dit alles treft u in de Vechtdal Straat en op het Gastronomie Twente Plein.   

Bio Plein
Pure ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen en met liefde voor het vak gebakken, leveren producten met een pure smaak. Op het Bio Plein presenteren diverse biologische producenten hun verantwoord geproduceerde producten. Bezoekers treffen hier oa biologisch brood, cookies, brouwnies, muffins, mozzarella en ambachtelijk ijs.

De behoefte aan ambachtelijk gemaakte, lekkere producten, rechtstreeks van de bron groeit. Geïnteresseerden kunnen zo een mooi assortiment aan lekkere verse producten inkopen, zonder daar meerdere bedrijven in de regio voor te hoeven bezoeken.

Kennis Plein
Do’s & don’ts bij bedrijfsverkoop    
Kloosterhuis Adviseurs verzorgt op het Kennis Plein lezingen over de do’s en don’ts bij bedrijfsverkoop, aandachtspunten in de bedrijfsvoering bij geplande verkoop, tijdspad en valkuilen die ondernemers tegen kunnen komen. Deze lezing is zowel interessant voor de verkopende als de kopende partij.

Terrastopper van het Jaar 2012
Op het Kennis Plein vindt de finale van Terrastopper van het Jaar-verkiezing plaats. De verkiezing is in het leven geroepen om mensen die vooral op mooie dagen extra hard moeten lopen zelf ook eens in het zonnetje te zetten. De kandidaten konden worden aangemeld door de ondernemers. Uit 5 genomineerden die afgelopen seizoen zijn bezocht door mysteryguests, worden 3 finalisten geselecteerd.

In Hardenberg worden video’s getoond van hen. Ook laten de 3 toppers er hun kunsten zien en stellen meerdere horecaprofessionals een aantal vragen. Uiteindelijk wordt de allereerste Terrastopper van het Jaar gekozen.

Masterclass wijnproeverijen
Berghorst & Bos Wijnen verzorgt een aantal zeer interessante proeverijen.
* Oude jaargangen Bourgogne
Wat dacht u van een Chassagne-Montrachet uit 1982!
* Zuid-Rhône i.s.m. Rocca Maura
Proef het terroir van de Zuid-Rhône!
* Oude jaargangen Duitsland/Oostenrijk
We proeven onder andere een riesling uit 1976!
* Het mooie van Sicilië
Inheemse druiven als cattaratto, inzolia en grillo
* Ontdek Sardinië
Sardijnse wijnen. Niet alledaags dus des te interessanter

Zie het programma voor aanvullende informatie over de lezingen, verkiezing en wijnmasterclasses. Kortom: 3 dagen vol inspiratie voor horecaprofessionals.

Openingstijden
Maandag 24 september:  13.00 – 21.00 uur
Dinsdag 25 september:    13.00 – 21.00 uur
Woensdag 26 september: 11.00 – 18.00 uur

Meer informatie is te vinden op: http://www.evenementenhal.nl/hardenberg. Let op: voor registratie is de volgende code nodig --> 6120001303.

</Advertorial>