Biernieuws

Criminaliteit in de horeca

<Advertorial>
Afpersing, inbraak en oplichting. Criminelen hebben het helaas maar al te vaak gemunt op de horeca. Wilt u zich wapenen?


Schade

Helaas
wordt meer dan 40 procent van de horecabedrijven geconfronteerd met
criminaliteit. De geschatte totale financiële schade voor de
horecasector door criminaliteit was in 2010 circa 46 miljoen euro.

De
gevolgen van criminaliteit zijn echter nog groter. Het veroorzaakt
namelijk niet alleen financiële maar ook psychische schade.

Wapenen tegen criminaliteit?
Gebruik de gratis e-learning Raad en Daad;
criminaliteit in de horeca. Onderwerpen van deze e-learning zijn
bedreiging, afpersing, overvallen, beroving, inbraak, interne
criminaliteit, oplichting en bedrog. U wordt zich bewust van
veiligheidsrisico’s, leert preventief op te treden tegen criminaliteit
en hoe u kunt handelen in bepaalde situaties.

De e-learning
bestaat uit interviews met ervaringsdeskundigen, casusvideo’s, e-zines,
tips en checklisten. Niet alleen collega’s uit de horeca delen hun
ervaring, ook de politie en een oud- inbreker komen aan het woord.

Gratis aan de slag!

De e-learning is zo samengesteld, dat u het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. U vindt de gratis e-learning door hier te klikken. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u terecht bij SVH via info@svh.nl of 0900-1402 (€ 0,15 p/min).

</Advertorial>