Best New Hotel 1-50 Rooms: Dit zijn de 6 genomineerden!

In deze categorie kijkt de jury naar het volledige hotelconcept en de uitvoering daarvan. Gelet wordt o.a. op interieur, creativiteit, functionaliteit en vernieuwing. Ook let de jury op ‘de achterkant’: goed werkgeverschap, ondernemerschap en duurzaamheid spelen daarin een belangrijke rol.

De categorie Best New Hotel 1-50 Rooms wordt mogelijk gemaakt door: dEP

Relais & Châteaux Weeshuis in Gouda

Het voormalige weeshuis in het centrum van Gouda is onlangs getransformeerd tot Relais & Châteaux Weeshuis Gouda. Eigenaren zijn Sharon en Lennart van Gastel. Het kleurrijke en weelderige hotel bestaat uit 25 suites, cocktail- en champagnebar COCO en restaurant LIZZ, met chef Martijn Kajuiter aan het roer. Lees hier meer over Relais & Châteaux Weeshuis.

 

Strandhotel Zoomers in Castricum

Strandhotel Zoomers is energieneutraal gebouwd met natuurlijke en duurzame materialen. Breddels Architecten is in samenwerking met Petra Kramer (architect bna) verantwoordelijk voor het design van het hotel. Het ondernemersstel Arthur van den Berg en Carina Bijl zijn de trotse bezitters van Strandhotel Zoomers en het nabijgelegen gelijknamige strandpaviljoen. Lees hier meer over Strandhotel Zoomers.

 

The Nox in Utrecht

The Nox Hotel aan de Keistraat in Utrecht, in het bekende gebouw Polman’s Huis telt 23 unieke designkamers waar je als gast geniet van een uitgebalanceerde mix tussen klassiek en modern. Initiatiefnemers van The Nox Hotel zijn Dick Hoek en Willem Klaassen en Paul Linse van Studio Linse is verantwoordelijk voor het design. Het design is geinspireerd op de donkerblauwe kleur van de nacht. Dick Hoek en Willem Klaassen (ook bekend van Eye Hotel uit Utrecht) hebben met de renovatie van het pand de klassieke allure teruggebracht, maar met een eigentijdse twist. Lees hier meer over The Nox. 

 

The Craftsmen in Amsterdam

Hotel The Craftsmen bestaat uit veertien kamers in drie grachtenpanden aan Het Singel in Amsterdam. Eigenaar Michelle Zandbergen: “We willen de rijke geschiedenis van het pand en het Amsterdamse vakmanschap laten zien.” Zandbergen schakelde Stef van der Bijl in voor het interieur, die hierbij samenwerkte met onder andere Aart Taminiau en Joram Barbiers. Lees hier meer over The Craftsmen.

 

Flora Batava in Nieuwersluis

Flora Batava is een gloednieuw boetiekhotel, gelegen op de historische buitenplaats De Vijverhof in Nieuwersluis, direct aan de Vecht bij Breukelen. Inge van de Ven opende het hotel dit voorjaar, na een grondige renovatie die in 2019 startte. De villa aan rivier de Vecht bestaat uit drie gebouwen. Die bieden plaats aan 45 kamers en suites, restaurant Bloei en twee vergaderzalen. Ze worden omringd door een grote tuin met terras én theehuis. Lees hier meer over Flora Batava.

 

Hotel âme in Rotterdam

Gasten die van kalmte, rust en eenvoud houden, kunnen sinds september van dit jaar terecht bij boetiekhotel âme. Het hotel is gesitueerd in een prachtig neoclassicistisch gebouw uit de negentiende eeuw, aan het Eendrachtsplein in hartje Rotterdam. De zussen Marleen en Ling Wang, zelf afkomstig uit de hotellerie, en het echtpaar Angel en Manfung Cheung-Kwok dat een conceptstore runt, gingen vier jaar geleden als vrienden samen het avontuur aan. Lees hier meer over Hotel âme.

 

Benieuwd naar de genomineerden in de andere categorieën?

De genomineerde ondernemers in de elf categorieën én de Best Bartender en Horecaondernemer van het Jaar krijgen op 29 november tijdens een feestelijke avond te horen wie er met de felbegeerde Entree Awards naar huis gaan. Een vakjury van o.a. designers, ondernemers, conceptontwikkelaars en trendwatchers beoordeelt de genomineerden in de elf categorieën. Bekijk hieronder de genomineerden in de overige tien categorieën van de Entree Awards 2021:

Best New Hotel 50-100 Rooms

Best New Hotel 100+ Rooms

Best New Holiday Concept

Best New Hospitality Concept

Best New Restaurant Design

Best New Restaurant & Bar

Best New Dining Experience

Next Generation

Best New Cocktailbar

Best All Day Concept

 

Bestel hier Early Bird tickets voor de Entree Awards 2021!