Nieuw op het Rembrandtplein in Amsterdam: Heck’s

Geopend: Heck's op het Rembrandtplein in A'dam

Afgelopen jaren runde de familie Poppes, eigenaar van club Escape in Amsterdam, Escape Caffé op het Amsterdamse Rembrandtplein. Het werd onlangs door designbureau Too Many Agencies verbouwd tot Heck’s. Bekijk meer foto’s van Heck’s, gemaakt door Jos Klijn, onder dit bericht.

heck's

Heck’s: bekende naam

Dat is geen onbekende naam: hij verwijst naar de bekende lunchroom die tot de jaren zestig meerdere locaties had in Nederland. De grootste (Grote Heck’s) had plek voor negenhonderd gasten en zat in dit pand op het Rembrandtplein. Het concept stond bekend om de vele live-optredens.

Het design

heck's

Wil je op de hoogte blijven van meer horca-openingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Will Erens van designbureau Too Many Agencies transformeerde de zaak. Het heeft een enorm terras en Parijse styling. Over het interieur zegt hij: “De eilandbar met de kroonluchter op zes meter hoogte vormt het altaar van de brasserie. Opvallend zijn verder het van glas gemaakte plafond in de voorpui, de fluwelen stoffen met Amsterdamse schoolmotieven en de glas-in-loodelementen. Amsterdamse nostalgie gaat in deze nieuwe zaak hand in hand met het bruisende en straks weer swingende Rembrandtplein.”

Design: Too Many Agencies
Meubilair: Satelliet