MASTINO

Net heropend: Vegan pizzeria Mastino in A’dam

Pizzeria Mastino in de Pijp in Amsterdam is heropend met een nieuwe look. Eigenaresse Novella richtte in 2015 Mastino op en groeide uit tot de allereerste vegan pizzeria in Nederland. Bekijk de foto’s onder dit artikel voor een impressie van de nieuwe look van de pizzeria.

Vegan pizzeria Mastino

Bij Pizzeria Mastino serveren ze enkel plant-based pizza’s. Mastino is te vinden in het levendige hart van De Pijp en de Italiaanse Novella is de eigenaresse. Novella droomde altijd al van een kleine, sfeervolle pizzeria met bijzondere pizza’s. Ze richtte in 2015 Mastino op, opende een eerste locatie en groeide uit tot de allereerste vegan pizzeria in Nederland. De kazen voor de pizza’s komen van Mariluz, een Spaanse ambachtelijke veganistische kaasmaker. De pizzeria is de enige die pizza’s belegt met kaas gemaakt van linzen.

Art gallery

Het auberginekleurige pand waarin de pizzeria is gevestigd, is moeilijk te missen. Binnen waant het verhaal van Novella overal rond. Bijvoorbeeld aan de muur waar de art gallery bestaat uit een mooie collectie met privébeelden. Of door de opvallende spreuk ‘Your body belongs to you.’; Novella’s lijfmotto, wat zowel toe te passen is op mens als op dier. De rest van het design is clean en industrieel met natuurlijke materialen en enkele kleurrijke details. Deze zorgen voor een funky touch.