Best Bartender 2021

Dit zijn de drie genomineerden voor Best Bartender 2021!

Na een spannende wedstrijddag waarin de kennis van de bartenders uitgebreid werd getest, is de top 3 van Best Bartender 2021 bekend. Deze bestaat uit Laura Klimaite (Flying Dutchmen Cocktails), Rudi Merkin (Dutch Courage Cocktailbar) en Najade Bijl (Pulitzer’s Bar). Bekijk de foto’s van Best Bartender 2021 onderaan dit bericht

Foto’s: Ming Chao

Best Bartender 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door: De Kuyper

Best Bartender 2021

In de Skylounge in hotel DoubleTree by Hilton in Amsterdam werd gisteren, maandag 25 oktober, de competitie van Best Bartender 2021 gehouden. De dag begon met zeventien deelnemers en een theorietest. Eén van de zeventien bartenders was er vijftien jaar geleden bij de eerste editie ooit zelfs bij. Tijdens de dag werden ze in een afvalrace van vier rondes getest op hun kennis, snelheid, techniek, mixology, persoonlijkheid en gastvrijheid. Een echte allroundcompetitie en een ultieme test voor bartenders.

De jury

In de jury zaten dit jaar Tess Posthumus, Ingmar Voerman, Andrew Nicholls en Andrei Talapanescu (winnaar Best Bartender 2019). Helaas was jurylid Mads Voorhoeve (winnaar Best Bartender 2018) vanwege een operatie niet aanwezig bij deze editie van Best Bartender. 
Ingmar Voerman: “Deze 2021-editie van Entree Best Bartender liet goed zien hoeveel jonge bartalenten we in Nederland hebben, die van A tot Z de kneepjes van het vak beheersen. De 3 finalisten hebben gastvrijheid op nummer 1 staan, terwijl hun kennis, skills en creativiteit op cocktailvlak van het hoogste niveau is. Daarnaast is het ieder jaar weer een feestje zoveel mooie cocktails te mogen jureren in een dag.”

Top 3

De top drie van Best Bartender 2021 bestaat uit Laura Klimaite (Flying Dutchmen Cocktails), Rudi Merkin (Dutch Courage Cocktailbar) en Najade Bijl (Pulitzer’s Bar). De winnaar van de competitie Best Bartender 2021 wordt bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Entree Awards 2021 op maandag 29 november in Theater Amsterdam.

Aanstaande woensdag worden alle foto’s van Best Bartender 2021 aan dit album toegevoegd:

Gerelateerd nieuws