Best New Restaurant & Bar: Dit zijn de 6 genomineerden!

De energieke vibe van deze genomineerden is de hele avond voelbaar. Bij de winnaar passen f&b-aanbod, sfeer, interieur en service perfect bij het gekozen concept.

De categorie Best New Restaurant & Bar wordt mogelijk gemaakt door: Bacardi

Best New Restaurant & Bar: Dit zijn de 6 genomineerden!

Ruby Rose in Utrecht

Aan de Korte Jansstraat 26 in Utrecht is Ruby Rose gevestigd. Eigenaar Wichert van Rijn: “Aurora is niet alleen het beeld dat bij het pand hoort, het was ook de naam van de bloemenzaak die hier begin vorige eeuw opende. Binnen wordt nog verwezen naar de bloemenzaak. Bloemen, planten en groen voeren de boventoon in het interieur. Ook in de prints op de tafels en in de stoelen komen de bloemen terug." Van Rijn: “Maar zónder truttig te worden." Lees hier meer over Ruby Rose.
Foto: Lars Verkroost

 

Lolo in Amsterdam

Sven Sallaerts en Jos de Jong, bekend van de restaurants Pesca en De Tulp in Amsterdam, zijn de ondernemers achter het nieuwe Italiaans restaurant mét groene Italiaanse binnentuin: restaurant Lolo, aan het Oudekerksplein.  Sallaerts en De Jong willen de gasten van restaurant Lolo overrompelen met een extravagant interieur. Denk aan prikkelend tijgerprint, hip vintage bloemenbehang, rode dinerbanken en burlesque details. Lees hier meer over Lolo.

 

Zalmhuis in Rotterdam

Het Zalmhuis in Rotterdam is een markant en monumentaal gebouw aan de Nieuwe Maas. Horecaondernemer Herman Hell liet het pand volledig restylen door het bedrijf Elect Interior tot eigentijdse ruimtes die de sfeer van de grote stad ademen. Het interieur  bestaat uit veel messing en marmer en opvallend is ook de kleurrijke bekleding van de stoelen. Hell is eigenaar van horecagroep Hell’s Kitchen van onder andere Van Zanten, Sijf en NRC Café (allemaal Rotterdam) en de pizzaketen Sugo. Lees hier meer over Zalmhuis.
Foto: Do Nossent

 

Annabel in Den Haag

Café Annabel in Den Haag is een bistropub, dining room én een goede cocktailbar in één. De zaak wordt gerund door geboren gastheer en gelauwerd cocktailman Erikson Almeida Lima. De naam Annabel is bedacht door Studio Rehab en past volgens Almeida Lima gewoon. “Het bekt lekker, blijft goed hangen en is toegankelijk. Niet te hip, over vijf jaar is de naam nog steeds tof – net als het café!” Lees hier meer over Annabel.

 

Bar Rouge in Amsterdam

Bar Rouge zit in hetzelfde pand als de Supperclub in Amsterdam en laat oude Parijse tijden herleven, maar dan in een nieuwe stijl. Bar Rouge is een initiatief van Desmond Ben-Smith, Joeri Salet en Thijs Bouma. In Bar Rouge krijgen gasten een ‘all in-ervaring’: cocktails aan de bar, een diner met Aziatische fusion-gerechten en een clubavond in Parijse sferen. Een bar, restaurant en club inéén dus. Daarmee vertaalt het drietal het Bar Rouge-concept naar de 21ste eeuw door van de club die het ooit was, een all-in experience te maken. Lees hier meer over Bar Rouge.

 

Volare in Amsterdam

Horecaondernemers Daan Bonsen en Arne de Wit – bekend van de Karavaan in Amsterdam – en horecagroep 3 Wijzen uit Oost hebben een nieuwe Italiaanse trattoria in Amsterdam-West geopend: Volare. Studio Modijefsky gaf de zaak de uitstraling van de Amalfi kust uit de jaren 60. In trattoria Volare opent tijdens de weekenddagen aperitivo bar Bomboloni’s de deuren. De cocktailbar bevindt zich in een aparte ruimte, gescheiden van het restaurant. Lees hier meer over Volare.
Foto: Maarten Willemstein

 

Benieuwd naar de genomineerden in de andere categorieën?

De genomineerde ondernemers in de elf categorieën én de Best Bartender en Horecaondernemer van het Jaar krijgen op 29 november tijdens een feestelijke avond te horen wie er met de felbegeerde Entree Awards naar huis gaan. Een vakjury van o.a. designers, ondernemers, conceptontwikkelaars en trendwatchers beoordeelt de genomineerden in de elf categorieën. Bekijk hieronder de genomineerden in de overige tien categorieën van de Entree Awards 2021:

Best New Hotel 1-50 Rooms

Best New Hotel 50-100 Rooms

Best New Hotel 100+ Rooms

Best New Holiday Concept

Best New Hospitality Concept

Best New Restaurant Design

Best New Dining Experience

Next Generation

Best New Cocktailbar

Best All Day Concept

 

Bestel hier Early Bird tickets voor de Entree Awards 2021!