Best New Hotel 100+ Rooms: Dit zijn de 6 genomineerden!

Welk groot, nieuw hotel overtuigt op alle vlakken? De jury beoordeelt o.a. op interieur, creativiteit, functionaliteit en vernieuwing. Ook let de jury op ‘de achterkant’: goed werkgeverschap, ondernemerschap en duurzaamheid zijn daarin onmisbaar.

De categorie Best New Hotel 100+ Rooms wordt mogelijk gemaakt door: Fever-Tree 

Voco in Den Haag

In het voormalige bankgebouw van ABN AMRO aan de Kneuterdijk in Den Haag is sinds deze zomer het voco ™ – een merk van IHG® Hotels & Resorts – gevestigd. Naast de 204 kamers verdeeld over zeven verdiepingen vinden gasten er restaurant Botanica waar lokale ingrediënten worden geserveerd, gastrobar Ultramarijn met een ‘steampunk entourage’ en de Play Work area. Lees hier meer over Voco.
Foto: Todays Brew

The Market in Groningen

The Market is te vinden aan De Grote Markt in Groningen en is onderdeel van Westcord Hotels. Het hotel heeft 123 kamers, bar-restaurant, wellness, eigen bakkerij en volgend jaar een dakterras met panoramisch uitzicht over de binnenstad. De Berlijnse architect Thomas Müller ontwierp het hotel en combineerde historische trapgevels met modern design. De inwoners van Groningen mochten meestemmen over het gevelontwerp. Lees hier meer over The Market.

NHOW in Amsterdam

nhow Amsterdam RAI behoort tot het onconventionele merk ‘nhow’, het lifestyle merk van NH Hotel Group. Deze hotels hebben ieder een uitzonderlijk design, ontworpen door gerenommeerde architecten. Architectenbureau OMA is verantwoordelijk voor het architectonisch ontwerp van nhow Amsterdam RAI. In het hotel komen hedendaagse kunst, design, gastronomie en culturele uitingen samen. Lees hier meer over nhow Amsterdam Rai.

 

INNsiDe by Meliá in Amsterdam

Urban lifestyle hotel INNSiDE by Meliá Amsterdam, onderdeel van de Spaanse hotelgroep en het familiebedrijf Meliá Hotels International. Hotel INNSiDE by Meliá Amsterdam is gevestigd in de voormalige Akzo Nobel toren in het Amsterdamse zakendistrict Zuidas. INNSiDE by Meliá is een hotelconcept voor de moderne reiziger met een actieve levensstijl die naadloos verschuift tussen werk en ontspanning. Lees hier meer over INNsiDe by Meliá.

Hard Rock Hotel Amsterdam American in Amsterdam

Hard Rock Hotel Amsterdam American is gevestigd in één van de beroemdste jugendstilgebouwen van de stad en wordt geëxploiteerd door Eden Hotels. American Hotel aan het Amsterdamse Leidseplein heropende deze zomer als het Hard Rock Hotel Amsterdam American. De architecten Ray Kentie & Partners en interieurarchitect Feran Hugo combineren daarbij traditioneel en modern. In de lobby zijn elementen terug te vinden die jarenlang afgedekt zijn geweest: de marmeren pilaren, houten vloer en de originele marmeren trap zijn gerestaureerd. Lees hier meer over Hard Rock Hotel Amsterdam American.

Yotel in Amsterdam

Betaalbare luxe met een grote rol voor slimme technologie en een duurzaam ontwerp. Dat is het uitgangspunt van YOTEL, het internationale en innovatieve hotelmerk dat in november opende in Amsterdam-Noord. De ontwerpers lieten zich inspireren door de luxe van eersteklas vliegreizen en brengen essentiële elementen van luxehotels onder in kleine, slimme en futuristische ruimtes. Lees hier meer over Yotel.

 

Benieuwd naar de genomineerden in de andere categorieën?

De genomineerde ondernemers in de elf categorieën én de Best Bartender en Horecaondernemer van het Jaar krijgen op 29 november tijdens een feestelijke avond te horen wie er met de felbegeerde Entree Awards naar huis gaan. Een vakjury van o.a. designers, ondernemers, conceptontwikkelaars en trendwatchers beoordeelt de genomineerden in de elf categorieën. Bekijk hieronder de genomineerden in de overige tien categorieën van de Entree Awards 2021:

Best New Hotel 1-50 Rooms

Best New Hotel 50-100 Rooms

Best New Holiday Concept

Best New Hospitality Concept

Best New Restaurant Design

Best New Restaurant & Bar

Best New Dining Experience

Next Generation

Best New Cocktailbar

Best All Day Concept

 

Bestel hier Early Bird tickets voor de Entree Awards 2021!